Politika privatnosti

U skladu s Uredbom (EU) 2016/679 Europskog parlamenta i Vijeća od 27. travnja 2016. o zaštiti pojedinaca u vezi s obradom osobnih podataka i o slobodnom kretanju takvih podataka te o stavljanju izvan snage Direktive 95/46/EZ (Opća uredba o zaštiti podataka), tvrtka Rijeka trans d.o.o. usvojio je Politiku privatnosti s ciljem jedinstvene i visoke razine zaštite privatnosti, te jasne komunikacije o tome kako upravljamo zaštitom osobnih podataka – GDPR.

Ova Politika privatnosti opisuju koje se vrste podataka obrađuju i u koje svrhe te Vaša prava vezana uz takvu obradu. Molimo Vas pažljivo pročitajte ova Pravila prije nastavka korištenja web stranice.

Zaštita osobnih podataka – općenito
Osobne podatke ponajprije prikupljamo radi:
što učinkovitijeg odgovora na vaš upit
osiguranja pružanja tražene usluge
promocije naših usluga i proizvoda
mogućnosti slanja publikacija, brošura i drugih promidžbenih materijala
Podaci pokriveni sustavom Politike zaštite osobnih podataka (Politike privatnosti):
ime i prezime
datum rođenja
adresa
e-adresa
broj telefona i/ili faksa
ostali podaci koje nam napomenete, a želite da ostanu tajni

Vrijeme trajanja Politike privatnosti
U trenutku dostavljanja vaših podataka vi pristajete da kontaktiramo s vama – ovaj trenutak vaš je izričit pristanak na kontakt. Zaštita je privatnosti vaših podataka trajna, a u svakom trenutku možete tražiti isključenje s naše mailing liste ili popisa. Nakon toga vaši se podaci više ne koriste od strane tvrtke Rijeka trans d.o.o.

Sadržaj Politike privatnosti
Vašu e-adresu i ostale podatke ne prodajemo, ne iznajmljujemo i ne stavljamo trećim pravnim i fizičkim osobama na raspolaganje bez vašeg pristanka jer je to protivno našoj politici o privatnosti. Tražimo vaše posebno dopuštenje ako želite da kontaktiramo s vama glede specijalnih ponuda i akcija. Ne odgovaramo za slučajnu pogrešku ili pogrešku zbog više sile ili drugih objektivnih okolnosti kojima se uzrokuje slučajno kršenje zajamčene zaštite vaših podataka, ali jamčimo da će pogreška biti otklonjena, ako je to moguće, čim prije. Prikupljamo samo one osobne podatke koji su nam dobrovoljno dostavljeni. Ne zahtijevamo od vas da nam pošaljete te podatke kako bismo vam omogućili pristup na svoje stranice i ne tražimo da otkrijete više podataka no što je doista potrebno za sudjelovanje u nekoj aktivnosti na našim stranicama. Ne prodajemo, ne prenosimo i ne otkrivamo podatke koje prikupimo na svojim internetskim stranicama nikome izvan tvrtke Rijeka trans d.o.o. Popunjavajući formulare na našoj stranici jamčite da su informacije koje ste priložili točne te da ste u cijelosti suglasni s odredbama naše Politike privatnosti i u njoj navedenim uvjetima.

Tajnost podataka
Želimo jasno reći da prilikom posjeta ovim stranicama vaši osobni podaci ostaju tajni, osim ako ih ne želite dobrovoljno otkriti. Obvezujemo se da drugim stranama nećemo otkrivati podatke koje smo zaprimili.

Statistika poslužitelja (Servera)
Naš poslužitelj (server) globalne mreže može koristiti statistički program (softver). Ti su programi standardno obilježje svih internetskih poslužitelja i nisu karakteristični samo za naše stranice. Takvi statistički programi omogućuju nam da svoje stranice prilagodimo na način da budu što efikasnije i jednostavnije za naše posjetitelje (utvrđivanje podataka koji najviše ili najmanje zanimaju naše korisnike, prilagođavanje stranica za pojedine internetske preglednike, učinkovitost strukture naše lokacije te posjećenost naših stranica.)

Upotreba kolačića (Cookies)
Kako bi se olakšalo pregledavanje naših internetskih stranica, naš poslužitelj koristi kolačiće. Radi se o jako malim tekstualnim datotekama koje poslužitelj postavlja na računalo korisnika u svrhu praćenja odabira pojedinih jezičnih varijanti naših stranica, kao i prilikom ulaska na dijelove stranica koje zahtijevaju unos korisničkog imena i lozinke. Kolačići se ne mogu koristiti za pokretanje programa ili postavljanje virusa na vaše računalo. Kolačići koje naš internetski poslužitelj postavlja brišu se automatski s vašeg računala na kraju sesije, odnosno onog trenutka kada napustite naše stranice. Pregled naših stranica moguć je i bez uporabe kolačića, ako je vaš internetski preglednik tako podešen.

Poruka elektroničkom poštom
Kada nam šaljete elektroničku poštu (e-mail) s osobnim podacima po kojima vas je moguće identificirati, bilo putem e-pošte s pitanjem ili komentarom, ili obrascem koji nam dostavljate elektroničkom poštom, mi te podatke koristimo u svrhu ispunjenja vaših zahtjeva.

Sigurnost podataka
Radi sigurnosti podataka na ovoj adresi te kako bismo osigurali da ova usluga bude pristupačna svim korisnicima, ovaj računalni sustav koristi softver koji prati posjete na mreži te prepoznaju neovlaštene pokušaje otpreme ili izmjene podataka, kao i one koji bi mogli prouzročiti štetu na neki drugi način. Neovlašteni pokušaji otpreme ili izmjene podataka na ovoj lokaciji strogo su zabranjeni.

Ankete i upitnici
Povremeno na svojim stranicama možemo provodimo ankete i upitnike. Podaci koje prikupimo tim anketama i upitnicima koriste se isključivo za potrebe tvrtke Rijeka trans d.o.o. Ako na nekoj našoj stranici objavimo uzorak odgovora na anketu, takav uzorak ne sadržava osobne podatke.

Kontrola
Možete u svako doba zatražiti pregled svih osobnih podataka koje smo od vas dobili na našoj adresi na mreži. Možemo na vaš zahtjev ažurirati, ispraviti ili brisati te podatke (ako se dotični podaci još uvijek nalaze u našim bazama podataka), ili ubuduće prestati koristiti te podatke. Ako želite ostvariti to pravo, jednostavno ispunite formular na našoj web stranici ili nas kontaktirajte putem elektronske pošte na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Promjene i prestanak uvjeta korištenja
Tvrtka Rijeka trans d.o.o. pridržava pravo izmjene ili prekida svih ili bilo kojeg dijela ove internetske lokacije te uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku. Promjene stupaju na snagu objavljivanjem na ovoj adresi ili kada su korisnici o njima obaviješteni. Uvjeti korištenja primjenjuju se do raskida istih od vaše strane ili od strane tvrtke Rijeka trans d.o.o. Vaš raskid, moguć u bilo kojem trenutku, znači prestanak korištenja ovih stranica i poništenje svih materijala i sadržaja preuzetih i korištenih s iste internetske lokacije.

RIJEKA TRANS d.o.o.

Kukuljanovo 337 
51227 Kukuljanovo
OIB: 08418011938
Zakonski zastupnik: Igor Pranjić, predsjednik uprave

Registracija:
Trgovački sud u Rijeci, broj upisa: Tt-12/3617-2
Matični broj subjekta (MBS): 040247648
Matični broj (MB): 02360004
Temeljni kapital: 2.975.000,00 kuna

Bankovni račun:
IBAN: HR2724020061100582591 Erste & Steiermärkische Bank d.d.

info@rijeka-trans.hr
Radno vrijeme:
pon - pet: 7:30 - 15:30

Novosti